NIEUWSBRIEF OKTOBER 2007

 

 

PARTY TIME

Wederom een nieuw karaoke label in onze winkel;

DVD's van het merk
PARTY TIME
 
Bij de DVD wordt
tevens een audio
cd geleverd.
Makkelijk om te
oefenen in de auto

 

Introductie aanbieding
15% korting
tot 15 december 2007
 

 

16,50

 

Kerst Karaoke

Vanaf heden zijn de kerst DVD's  en kerst CDG's weer beschikbaar. Kerstliedjes zingen met de feestdagen is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest! Kerstuitgaven zijn er zowel op DVD als op CDG formaat.

v/a 16,50

 

Sunfly
CDG Combo 259

 

Iedere maand brengt Sunfly twee nieuwe CDG's uit met de laatste Engelse hits. Deze twee CDG's worden in combinatie aangeboden. Apart zijn ze uiteraard ook te bestellen.

39,00

 

Zoom Karaoke DVD

Deze unieke DVD van Zoom heeft geen menu. De 60 karaoke klassiekers worden achter elkaar gespeeld. Ideaal voor de horeca of wanneer je thuis een feest geeft. Gegarandeerd succes: 60 leuke feestnummers; 30 voor de heren en 30 voor de dames!

29,50

 

 

Sunfly CDG boxen Teenpack delen
1, 2 & 3

Vanaf heden zijn ook de Sunfly Karaoke Boxen in de webwinkel verkrijgbaar. Iedere box met Teenpacks bevat 6 CDG's. Als ontvanger van de nieuwsbrief ontvangt u tot 15 november 2007 10% korting op de aanschaf van een box.

79,00

 

www.karaokewebwinkel.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u recentelijk een of meer producten uit onze winkel heeft besteld of als vriend/vriendin van Karaokefriends. Iedere maand zenden wij u een kleine greep uit de nieuw producten in onze winkel. Indien u deze mails niet meer van ons wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken door op deze mail te antwoorden met de mededeling dat u zich wenst uit te schrijven. U zult dan geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.

Karaoke Web Winkel is onderdeel van Karaokefriends.

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verpakkings- & verzendkosten.

www.karaokefriends.nl

 

Karaoke Web Winkel

Josephine Bakerstraat 10
1311 GA Almere
Telefoon: 036-5465141
Fax: 036-5366687
Email: monique@karaokewebwinkel.nl
Web site: http://www.karaokewebwinkel.nl