NIEUWSBRIEF MEI 2007

ZOOM

Nieuw CDG Label in onze winkel

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij vanaf heden naast het vertrouwde karaoke label Sunfly, Karaoke CDG's van het Engelse label ZOOM kunnen aanbieden. ZOOM levert uitsluitend CDG's.

Momenteel hebben wij de Platinum Artist Serie en de Golden Years in de winkel opgenomen.

CDG's kunnen alleen worden afgespeeld in speciale spelers, zoals de
 Sunfly Pro-88 speler.

€ 19,50

 

BACKTRACKS

Op veler verzoek hebben wij de Nederlandse Backtrack serie in ons assortiment opgenomen. Backtracks zijn audio cd's. Dit is anders dan Karaoke. Er is geen tekst op TV. Wel zijn er 2 versies van ieder nummer op een CD aanwezig; 1 met en 1 zonder backing vocals.

€ 16,50

 

Sunfly
CDG Combo 254

Iedere maand brengt Sunfly twee nieuwe CDG's uit met de laatste Engelse hits. Deze twee CDG's worden in combinatie aangeboden. Apart zijn ze uiteraard ook te bestellen.

€ 39,00

 

Sunfly K-series

Vanuit Australië komt de Kool Serie van Sunfly. Deze serie bevat de allernieuwste wereldhits. De serie wordt zowel op CDG als
 DVD formaat uitgebracht. Er zijn respectievelijk 15 en 12 delen beschikbaar.

€ 22,50 / € 16,50

 

Sunfly
Spaanse DVD's

Wij hebben weer een nieuwe taal aan onze collectie toegevoegd: 2 DVD's uit de Spaanse serie van Sunfly zijn nu op voorraad. Deze sectie zal de komende periode worden uitgebreid met meer Spaanstalige & latin muziek.

€ 17,45

 

www.karaokewebwinkel.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u recentelijk een of meer producten uit onze winkel heeft besteld of als vriend/vriendin van Karaokefriends. Iedere maand zenden wij u een kleine greep uit de nieuw producten in onze winkel. Indien u deze mails niet meer van ons wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken door op deze mail te antwoorden met de mededeling dat u zich wenst uit te schrijven. U zult dan geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.

Karaoke Web Winkel is onderdeel van Karaokefriends.

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verpakkings- & verzendkosten.

www.karaokefriends.nl

 

Karaoke Web Winkel

Josephine Bakerstraat 10
1311 GA Almere
Telefoon: 036-5465141
Fax: 036-5366687
Email: monique@karaokewebwinkel.nl
Web site: http://www.karaokewebwinkel.nl