NIEUWSBRIEF MAART 2008
 

Sunfly DVD

Chart Hits 18

Sunfly heeft weer een nieuwe DVD uitgebracht in de top serie Chart Hits. De allerlaatste internationale hits nu in karaoke vorm beschikbaar!

16,50

 

Sunfly DVD Country Hits 2

Sunfly heeft ook weer een nieuwe country DVD uitgebracht met mooie nummers van Lonestar, Gretchen Wilson, Tammy Wynette, Dolly Parton eva.

16,50

 

     Zoom DVD     Classic Country Karaoke

Zoom brengt begin april weer een nieuwe DVD uit, Classic Country Karaoke. Op de DVD staan 60 nummers die achter elkaar afgespeeld kunnen worden, zonder menu. Ideaal voor momenten waarop er beperkte bedienings-mogelijkheid is.

29,50

 

Nieuwe K3 Karaoke DVD

Gelukkig heeft de producent besloten de 2e karaoke DVD van K3 weer te gaan herdrukken. De DVD is weer voorradig in de winkel.

19,95

 

         DVD             Hollandse Hits

Andre Hazes

In de Hollandse Hits serie is ook weer een nieuwe DVD uitgekomen en wel een die speciaal gewijd is aan Andre Hazes. Alle grote Hazes successen staan op deze DVD.

8,95

 

www.karaokewebwinkel.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u recentelijk een of meer producten uit onze winkel heeft besteld. Iedere maand zenden wij u een kleine greep uit de nieuw producten in onze winkel. Indien u deze mails niet meer van ons wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken door op deze mail te antwoorden met de mededeling dat u zich wenst uit te schrijven. U zult dan geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.

Karaoke Web Winkel is onderdeel van Karaokefriends

www.karaokefriends.nl

 

Karaoke Web Winkel

Josephine Bakerstraat 10
1311 GA Almere,
Telefoon: 036-5465141
Fax: 036-5366687
Email: monique@karaokewebwinkel.nl
Web site: http://www.karaokewebwinkel.nl