NIEUWSBRIEF DECEMBER 2007

AVID

Alweer een nieuw karaoke label in onze winkel;

Er zijn ruim 40 DVD's van dit label aan de winkel toegevoegd. De prijs varieert al naar gelang het aantal nummers op een DVD.

13,50/ 17,50

 

K3 Karaoke

Vanaf eind volgende week is een nieuwe karaoke DVD van K3 leverbaar in onze winkel.

U kunt deze nu reeds reserveren!!l


19,95

 

 

Sunfly
CDG Combo 261

Iedere maand brengt Sunfly twee nieuwe CDG's uit met de laatste Engelse hits. Deze twee CDG's worden in combinatie aangeboden. Apart zijn ze uiteraard ook te bestellen.

39,00

 

Sunfly
K-Box Christmas Pack

Een speciale kerstaanbieding voor de lezers van onze nieuwsbrief: Bij aankoop van de Sunfly K-Box Christmas pack, 1 Party Time DVD naar keuze cadeau!!

 De aanbieding omvat: een Sunfly  K-Box, inclusief 1 extra Sunfly SFM201 microfoon, 2 Sunfly Kerst DVD's en 1 Party Time DVD naar keuze. Wij verzoeken u de Party Time naar keuze aan ons te mailen.

99,00

 

Sunfly CDG boxen Hot Hits delen
1, 2 & 3

Vanaf heden zijn ook de Sunfly Karaoke Hot Hits Boxen in de webwinkel verkrijgbaar. Iedere box met Hot Hits bevat 9 CDG's. Als ontvanger van de nieuwsbrief ontvangt u tot 31 december 2007 10% korting op de aanschaf van een box.

CDG's kunnen alleen worden afgespeeld in speciale karaoke spelers, zoals de Sunfly Pro 88 speler.

109,00

 

www.karaokewebwinkel.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u recentelijk een of meer producten uit onze winkel heeft besteld of als vriend/vriendin van Karaokefriends. Iedere maand zenden wij u een kleine greep uit de nieuw producten in onze winkel. Indien u deze mails niet meer van ons wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken door op deze mail te antwoorden met de mededeling dat u zich wenst uit te schrijven. U zult dan geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.

Karaoke Web Winkel is onderdeel van Karaokefriends.

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verpakkings- & verzendkosten.

www.karaokefriends.nl

 

Karaoke Web Winkel

Josephine Bakerstraat 10
1311 GA Almere
Telefoon: 036-5465141
Fax: 036-5366687
Email: monique@karaokewebwinkel.nl
Web site: http://www.karaokewebwinkel.nl