NIEUW IN ONZE KARAOKE WEB WINKEL

Nieuwsbrief April 2007

Zing maar mee deel 13

Deze DVD bevat o.a. de nummer 1 hit van Gerard Joling  "Maak me gek". Ook de nieuwe release van Gerard met Andre "Blijf bij mij" is op deze nieuwe DVD te vinden; samen met andere hits als Cupido van Jan Smit en vele anderen.

22,50

 

Hollandse Hits

Wij hebben een nieuw label aan onze winkel toegevoegd, t.w. "de Hollandse Hits Serie. Hier zijn inmiddels 6 DVD's in verschenen. Voor meer informatie klik   hier

 

8,95

 

Sunfly
Platinum
Collection

Sunfly heeft een nieuwe serie uitgebracht: de Platinum collectie; op iedere CDG staan een aantal hitsongs van 3 bekende artiesten/bands

22,50

 

Kinder Karaoke

Op speciaal verzoek hebben wij een aparte sectie speciaal voor de kleintjes ingericht. Op dit moment zijn er 2 DVD voorradig; maar wij hopen deze sectie snel te kunnen utibreiden.

 

19,95

 

Sunfly
Euro
Collection

Wij hebben ook een nieuwe taal aan onze collectie toegevoegd: Uit de Sunfly Euro Collection hebben wij nu ook de hits uit Ierland op voorraad.

22,50

 

www.karaokewebwinkel.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u recentelijk een of meer producten uit onze winkel heeft besteld. Iedere maand zenden wij u een kleine greep uit de nieuw producten in onze winkel. Indien u deze mails niet meer van ons wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken door op deze mail te antwoorden met de mededeling dat u zich wenst uit te schrijven. U zult dan geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.

Karaoke Web Winkel is onderdeel van Karaokefriends

www.karaokefriends.nl

 

Karaoke Web Winkel

Josephine Bakerstraat 10
1311 GA Almere,
Telefoon: 036-5465141
Fax: 036-5366687
Email: monique@karaokewebwinkel.nl
Web site: http://www.karaokewebwinkel.nl